vineri, 28 noiembrie 2014

Diseminarea cursului "Teaching through 21st Century Methodologies", Praga, 20-31.10.2014, în cadrul Cercului pedagogic al învăţătorilor

Cercul Pedagogic al Învăţătorilor, desfăşurat vineri, 28 noiembrie 2014, la Şcoala Gimnazială Glodenii-Gîndului, a constituit un bun prilej pentru diseminarea atât a noului program ERASMUS+, cât şi a Proiectului „4E-Experienţe Europene pentru o Educaţie Eficientă”, care se derulează la Şcoala Gimnazială „Elena Cuza”, sub coordonarea prof. Adrian Chiorescu..

Cei 75 de participanţi la activitate au urmărit cu interes prezentarea efectuată de prof. Violeta Popa, care a vorbit despre oportunităţile pe care le oferă noul program european, despre paşii ce trebuie urmaţi pentru realizarea unui proiect de mobilităţi, dar şi despre experienţa dobândită prin participarea la Cursul de formare cu tema „Predarea din perspectiva metodelor secolului XXI”, desfăşurat la Praga, în perioada 21 – 30 octombrie 2014.

Mulţi dintre cei prezenţi şi-au manifestat intenţia de a aprofunda subiectul şi de a-şi atrage colegii în elaborarea unor astfel de proiecte, utilizând şi informaţiile oferite de blogul proiectului „4E-Experienţe Europene pentru o Educaţie Eficientă”.